Νέο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη, από το Σεπτέμβριο 2019, του νέου εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Το ανωτέρω πρόγραμμα πιστοποιήθηκε από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα παρέχεται αποκλειστικά μέσω της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους και στελέχη επιχειρήσεων του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν σε κρίσιμους  τομείς της τουριστικής βιομηχανίας, όπως τη στρατηγική διαχείριση τουριστικών προορισμών, τη διαχείριση και ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας. Έχει δομηθεί με άξονες την βιώσιμη ανάπτυξη και αειφορία σε συνάρτηση με τη βιώσιμη λειτουργία  και διαχείριση τουριστικών οργανισμών στο νέο ψηφιακό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία των νέων τεχνολογιών, προκειμένου οι φοιτητές να αναπτύξουν όλες τις απαραίτητες εξειδικευμένες δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και βέλτιστης εταιρικής διακυβέρνησης.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format