Κάνει το γύρο του διαδικτύου… Οδηγός μηχανής στην Κρήτη πέρασε με κόκκινο και απείλησε οδηγό που του έκανε παρατήρηση! (video)

Δείτε το βίντεο


Και ενώ ένας μικρός πόλεμος διαξάγεται κάθε χρόνο στους ελληνικούς -και όχι μόνο- δρόμους, με μεγάλες απώλειες ανθρωπίνων ζωών, η οδηγική συμπεριφορά ορισμένων δεν λέει να αλλάξει.

Τελευταίο παράδειγμα το περιστατικό που κατέγραψε οδηγός στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο. Οπως φαίνεται από την κάμερα που προφανώς ήταν εγκατεστημένη στο αυτοκίνητό του, οδηγός μηχανής πέρασε με κόκκινο το φανάρι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τού κόρναρε διαμαρτυρόμενος.

Ο οδηγός της μηχανής, αντί να προβληματιστεί, τουλάχιστον, για την παράνομη κίνησή του αυτή, επέστρεψε και ζήτησε το λόγο από τον οδηγό του αυτοκινήτου, γιατί του κόρναρε! Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, σε άπταιστα ελληνικά όπως σχολιάζεται και στο βίντεο, ο οδηγός της μηχανής απειλεί τον οδηγό του αυτοκινήτου ότι θα… τον σφαλιαρώσει.

Δείτε το περιστατικό όπως το κατέγραψε η κάμερα του οδηγού του ΙΧ, όπου φαίνεται ο μοτοσικλετιστής στην αρχή, να περνά με κόκκινο το φανάρι και να στρίβει δεξιά.

iefimerida.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Κάνει το γύρο του διαδικτύου… Οδηγός μηχανής στην Κρήτη πέρασε με κόκκινο και απείλησε οδηγό που του έκανε παρατήρηση! (video)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format