Νέο Συμβατικό και Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Πληροφορικά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη από το Σεπτέμβριο 2019 του νέου  Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στα Πληροφορικά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία.

Το ανωτέρω πρόγραμμα πιστοποιήθηκε από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα παρέχεται μέσω της συμβατικής και της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, χωρίς την ανάγκη της φυσικής παρουσίας,  τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.

Το Πρόγραμμα στοχεύει στην επιστημονική εξειδίκευση στα γνωστικά πεδία των  Πληροφορικών Συστημάτων  και της ψηφιακής καινοτομίας αποφοίτων Σχολών Πληροφορικής, Μηχανικής Υπολογιστών καθώς και Οικονομικών Σχολών. Απευθύνεται επίσης σε επαγγελματικά στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, τα οποία ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τις  αναδυόμενες καινοτόμες τεχνολογίες, όπως τα Big Data, το Internet of Things, της Τεχνητής Νοημοσύνης και Ρομποτικής, προσδίδοντας σε αυτούς, αλλά και στις Διοικήσεις των επιχειρήσεων ένα σημαντικό συγκριτικό αναπτυξιακό και επιχειρησιακό πλεονέκτημα.

Επιπλέον αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία των νέων τεχνολογιών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση που διαθέτει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις,  προκειμένου οι απόφοιτοι να έχουν αποκτήσει  όλες τις απαραίτητες εξειδικευμένες  γνώσεις  για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της  επιστημονικής προσέγγισης   και χρήσης των εξελίξεων στα Πληροφορικά Συστήματα και τις καινοτόμες εφαρμογές αυτών.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέο Συμβατικό και Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Πληροφορικά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format