Πάνος Καλίδης: «Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιάνουν τα υπαρξιακά μου…»
Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

«Έχω καιρό να πάω σε ψυχολόγο…»

Ο Πάνος Καλίδης έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν «μασάει» τα λόγια του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και στη Ρενέ Σαραντινού, αποκάλυψε ότι είναι παλαιών αρχών, και αυτές τις αρχές θέλει να έχει και η οικογένειά του.

Έχεις μιλήσει και για την κατάθλιψη που βίωσες.

Έχω καιρό να πάω σε ψυχολόγο, νιώθω πάρα πολύ καλά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιάνουν τα υπαρξιακά μου, «πέφτω» λίγο, αλλά «σηκώνομαι» πολύ γρήγορα. Σ’ αυτό βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έχω κάνει.

Η σύντροφος σου σε στηρίζει σ’ αυτό;

Η σύντροφός μου με καταλαβαίνει, γιατί έχει περάσει κι εκείνη από κρίσεις πανικού, ξέρει τι είναι.

Είναι ο άνθρωπός σου;

Δεν έχει αντικαταστήσει τη μάνα μου, όχι. Μια γυναίκα του 2019 δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια γυναίκα του 1945. Δεν είμαι «μαμάκιας», τη μάνα μου τη βλέπω δύο φορές το χρόνο, ζει στη Δράμα, δεν θέλει να έρχεται στην Αθήνα, δεν της αρέσει, θέλει το χωριό. Τα δύο αδέρφια μου μένουν επίσης στη Δράμα, εκεί έχουν παντρευτεί. Δεν έρχονται συχνά να με δουν, μία φορά το χρόνο πλέον, παλαιότερα έρχονταν πιο συχνά. Οι γυναίκες του «τότε» πριν φάνε το φαγητό τους έκαναν στο σταυρό τους, οι γυναίκες του «σήμερα» πριν φάνε το φαγητό τους, βγάζουν σέλφι το φαγητό. Οι γυναίκες του «τότε» προσπαθούσαν να μαγειρέψουν καλύτερα από τη μητέρα τους, οι γυναίκες του σήμερα προσπαθούν να πιουν παραπάνω από τον πατέρα τους.

Zappit.gr

The post Πάνος Καλίδης: «Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιάνουν τα υπαρξιακά μου…» appeared first on Musictimes.com.cy.Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πάνος Καλίδης: «Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιάνουν τα υπαρξιακά μου…»

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format